Betalen

Je kunt bij WachtO.nl op de volgende manieren veilig betalen.

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen Nederlandse bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, kun je meteen gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Betalingen via iDEAL lopen via onze payment provider Sisow.
  • Betalen met iDEAL is volledig gratis bij WatchO.nl
Betaalmethoden

Overboeking

Indien je kiest voor “Bank overboeking” dan zal de site bevestigen dat je jouw bestelling geplaatst hebt. Je kunt je ordernummer zien, alsmede het rekeningnummer waar je het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken onder vermelding van het ordernummer.

  • Vooruitbetalen is veilig en volledig gratis.
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
    Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit de orderbevestiging.
  • Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.
  • Eerder je bestelling ontvangen? Overweeg dan iDEAL, eveneens een gratis betaalmethode, waarbij je betaalt via je vertrouwde bank en kunnen wij direct je bestelling versturen.
  • Betalingen via overboeking lopen via onze payment provider Sisow

LET OP ! De naamgeving voor een overboeking wijkt af van onze naam. Gebruik bij een overboeking niet de naam WachtO.nl maar de gegevens van onze paymentprovider Sisow die je per e-mail ontvant. Indien de naam WatchO.nl wordt gebruikt kan de betaling niet worden verwerkt en wordt het geld, soms na enige dagen, teruggestort.

AfterPay

Betalen met AfterPay is geheel gratis bij WatchO.nl. Wij rekenen dus geen extra kosten wanneer je AfterPay als betaalmethode kiest.

Hoe werkt achteraf betalen met AfterPay?
AfterPay voert voor Watcho.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Indien je kiest voor eenmalige machtiging dan zal AfterPay het bedrag van de bestelling na 5 werkdagen van het door jou opgegeven rekeningnummer afschrijven. J kunt bij WatchO.nl betalen met een digitale acceptgiro of via eenmalige machtiging tot een bedrag van €250,00 inclusief BTW.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen
Achteraf betalen op internet komt helaas nog niet veel voor. Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. AfterPay maakt het mogelijk om ook online bestelling achteraf te betalen. Je bestelt het product online, wij leveren het product en AfterPay stuurt je achteraf een betaaloverzicht. Je kunt daarna achteraf betalen door middel van papieren acceptgiro, digitale acceptgiro, automatische incasso en eenmalige machtiging.

Keuze wanneer je betaalt
Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat het product versturen en AfterPay biedt je een betaaltermijn van 14 dagen na datum betaaloverzicht. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat je het beste uit komt. Handig wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct je creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand hebt.

Veilig en eenvoudig
AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van je bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in je eigen vertrouwde bankomgeving. Met de automatische incasso of eenmalige machting weet je precies wanneer en hoeveel er van jouw bankrekening wordt afgeschreven.