Horloge trend 2019 heren

Horloge trend 2019 heren wat zijn ze? Wij van WatchO zetten alle heren horloge trends voor het 2019 op een rijtje zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een nieuw pronkstuk bij je outfit.

Zo zijn de herenhorloges ook in 2019 weer de belangrijkste accessoire voor mannen van alle leeftijden. Als we kijken naar 2018 lijkt er in eerste instantie weinig veranderd op het gebied van horloge trends voor heren. Toch hebben wij een aantal belangrijke veranderingen gezien die we graag met jullie delen:

De “Less is More” trend

De belangrijkste heren horloge trend van 2019 is less is more. Heren horloges met een minimalistisch design gaan het goed doen in 2019. Door het minimalistisch design zijn kunnen deze horloges ook in bijna alle situaties gedragen worden en passen bij een stijlvolle uitstraling.

Een aantal jaren jaar geleden was de trend was om opvallende horloges te dragen. In 2019 zien we een terugkeer naar bescheidenheid en eenvoud. Weg met de opvallende grote cijfers, kleuren of andere tierelantijntjes en welkom de rustiger wijzerplaat met vaker horloges geheel in dezelfde kleur. Hieronder vindt je een aantal betaalbare heren horloges die passen in deze trend van 2019.

De “Less is More” trend on steroids

In het verlengde van de “less is more” trend willen de stoere en sportieve mannen vaak wat een horloge dragen die wat meer kracht uitstraalt. Door te kiezen voor een van de onderstaande betaalbare heren horloges val je als stoere en sportieve man niet buiten de boot en blijf je toch meegaan met de heren horloge trend van 2019.

Retro heren horloge trend 2019

Met de explosieve groei van smartwatches leek de retro horloge flink terrein te gaan verliezen maar niets in minder waar! De retro horloges komen helemaal terug in 2019.

Deze leuke eenvoudige horloges van Casio hebben ooit de wereld verovert. Het waren ongeveer de eerste digitale horloges die verkrijgbaar werden. Deze horloges hebben het merk groot gemaakt. Nu in 2019 tilt het merk SKMEI deze retro horloge naar een nog hoger niveau. Mocht je  nu over de stranden van Ibiza lopen dan ben je pas echt hip met een horloge van SKMEI. Deze retro mag in de zomer van 2019 niet in je collectie missen.

Horloges met mesh/ milanaise horlogeband

In het verlengde van de  retro horloge trend komt ook de mesh/ milanaise horloge band weer helemaal terug. Mesh (ook genoemd Milanaise) horlogebanden worden gemaakt van geweven staal. De dunner geweven bandjes staan mooi bij klassieke- en designhorloge en de gotere en grover geweven horlogebanden zijn populair aan grotere horloges en zelfs duikhorloges. Mesh banden zijn prettig bij warmer weer en zijn makkelijk schoon te houden. Hieronder een aantal van onze bestseller horloges met milanaise band.