Levering

Hier vindt je alles terug over onze levering en verzending van onze producten.

Wij leveren alleen in Nederland en België. Mocht je toch een levering van ons willen ontvangen als je in het buitenland verblijft dien je contact met ons op te nemen via het contact formulier. Je vindt hier informatie over de levertijd, verzendkosten en verschillende aflevermethodes.

Levertijd

Bestellingen voor 23.59 uur geplaatst en betaald met iDeal worden in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen geleverd met PostNL of DHL, mits compleet op voorraad. Als je kiest voor ‘vooruitbetaling per bank’ dan kunnen hier één tot drie werkdagen bijkomen.

Verzendkosten

Bij WatchO zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt alleen voor verzendingen in Nederland en België. Mocht je een bestelling naar een ander land willen verzenden dan dien je contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Verzendmethode

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL op werkdagen tussen 9.00 en 21.30 uur (zakelijke wijken vóór 17.00 uur). Op zaterdagen wordt je bestelling afgeleverd tussen 9.00 en 18.00 uur.

Als je niet thuis bent
PostNL en DHL bezorgen 6 dagen in de week. Indien je niet thuis bent zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht je bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kun je het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaal punt van PostNL of DHL ophalen. Je ontvangt dan bericht van de postbode waar en vanaf welk tijdstip je het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar je legitimatiebewijs. Binnen drie weken dient het pakket afgehaald te worden, daarna wordt je bestelling naar ons retour gestuurd.