MVMT horloge kopen in Nederland?

MVMT horloge kopen Nederland? Dit kan helaas alleen online op de Amerikaanse website van MVMT. MVMT heeft geen dealers in Nederland zitten. MVMT watches is gestart vanuit crowdfunding initiatief en komt uit Amerika. MVMT watches wordt als MoVeMenT watches uitgesproken. Een MVMT horloge kenmerkt zich door een klassiek design, kwalitatieve materialen en een simplistisch uiterlijk.

MVMT horloge kopen Nederland

Een MVMT horloge kenmerkt zich door een klassiek design, kwalitatieve materialen en een simplistisch uiterlijk. Hun visie is dat hoge kwaliteit horloges geen fortuin hoeven te kosten! Toch kost een gemiddelde MVMT horloge rond de 100 á 150 euro.

MVMT horloges zijn er in verschillende heren modellen, van casual tot chique met metalen en leren bandjes. Er zijn ook een aantal dames modellen. MVMT verzend wereldwijd. Let er wel op dat je nog invoerbelasting zal moeten betalen zodra het pakketje bij je thuis wordt aangeboden.

Alternatief MVMT horloge

GIMTO officieel dealerMVMT horloge kopen Nederland? Wij van WatchO bieden wel vergelijkbare horloges aan van het merk GIMTO als alternatief voor een MVMT horloge. De horloges van WatchO bewijzen dat niet alle mooie horloges duur hoeven te zijn. WatchO is dan ook de officiële dealer van GIMTO horloges in Nederland. Hierdoor koop je veilig en zonder zorgen een stijlvolle betaalbare horloge met 12 maanden Nederlandse garantie.

Wil je graag een MVMT horloge kopen in Nederland dan is dit dus niet mogelijk. Wel kun je een keuze maken uit onze alternatieven die je hieronder vindt.

Je hebt op al onze horloges 14 dagen niet goed, geld terug garantie! Daarnaast zijn de verzendkosten geheel gratis voor heel Nederland en België.

Wat onze klanten vinden van onze horloges

Mooi minimalistisch design. Luxe unieke verschijning tegen een eerlijke en betaalbare prijs! – Daan

Geweldige service, snelle verzending en super horloges! – Roy

Kwaliteit is prima en design is identiek en prachtig! Zeer goed en betaalbaar alternatief! – Tim